Pesto d’olives
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g d’olives negres
- 50 g d'olives verdes farcides de pebrot
- 2 grans d'all
- 60 g de pinyons
- 3 ramats d'alfàbrega fresca
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de grans de pebre
- 50 g de tàperes
- 2 cullerades de formatge parmesà; ratllat
- 6 cullerades d'oli d'oliva
1 racions
Elaboració
En primer lloc, treu les llavors, de les olives.
Després talla totes les olives en trossos grans.
Pela l’all.
Torre en una paella sense grassa els pinyons.
Renta, asseca bé i pica ben fina l’alfàbrega.
Aixafa en el morter, el full de llorer, els grans de pebre, els pinyons i l'all.
Agrega les tàperes, el formatge parmesà, les olives, l’alfàbrega, tritura i barreja tot bé fins que et quedi un pesto ben lligat, finalment agrega l'oli d'oliva i barreja bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.