Costelles de vedella amb salsa romesco
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa romesco:
- 1 cabeça d'alls
- 400 grams de pebrots vermells
- 400 grams de tomàquets
- 50 grams de pa dur
- 30 grams d'ametlles pelades
- 30 grams d'avellanes
- Sal, pebre
- 1/2 dl d'oli d'oliva
- 3 cullerades de vinagre de xerès
- Pebre vermell de la Vera.
Costelles:
- 4 costelles de vedella d'uns 250 grams cada una
- Flor de sal
4 racions
Elaboració
Salsa romesco:
Preescalfa el forn a 220 graus.
Talla la cabeça d’alls per la meitat.
Col·loca els pebrots i els tomàquets en una safata de forn folrada amb paper per enfornar i posa al centre del forn, i cou durant uns 30 minuts.
Talla el pa en trossos grans i agrega a la safata, les ametlles, les avellanes i les verdures i cou uns altres 10 minuts.
Retira del forn i deixar refredar.
Estira el tronc dels pebrots encara tebis i treu les llavors.
Pela els pebrots i els tomàquets.
Premsa els alls i elimina la pell.
Tritura tot junt amb l’oli i el vinagre, i condimenta amb sal, pebre i pebre vermell de la Vera.
Costelles:
Preescalfa el grill i cuina les costelles a punt rosa, aproximadament uns 15 a 20 minuts amb foc mitjà a foc alt.
Passat el tems de cocció de les costelles col·loca la carn als costats del grill i deixa reposar 5 minuts.
Escampa flor de sal per damunt de la carn i serveix amb salsa romesco.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.