Truita de primavera amb formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 formes per forn individuals.
- Mantega per greixar
- 1 ceba a tires
- Mantega per sofregir
- 600 de barreja de verdures, per exemple, pastanagues, raves i col xinesa, tallat a rodanxes
- 6 ous
- ½ dl de llet
- ½ dl de crema de llet
- 100 g de formatge de muntanya a les herbes, formatge alpí, ratllat
- Sal, pebre
- D'1 a 2 culleradetes d’oli de nous
- Flor de sal i pebre
- Marduix i farigola per decorar
4 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les verdures i enrosseix uns 5 minuts.
Distribueix totes les verdures en les formes individuals greixades.
Bat els ous, la crema i la llet, afegeix el formatge i els condiments i remena bé el conjunt.
Aboca sobre les verdures.
Preescalfa el forn a 180 graus, col·loca les formes al mig del forn i cuina durant un 15 a 20 minuts.
Retira les formes, ruixa amb unes gotes d’oli, assaona si és necessari i adorna, amb el marduix picat pel damunt.
Serveix amb petites patates bullides o una amanida mixta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
898 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.