Stracciatella de menta amb crema de Quark
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 4 gots de contingut d'aproximadament 2 dl.
Crema:
- 250 grams de Quark
- 3 a 4 cullerades de sucre
- 2 cullerades de menta, finament picada
- 25 g de xocolata negra, finament picat
- 1,5 dl de crema, batuda.
Guarnició:
- Fulles de menta
- Sucre, picat
- Una mica de xocolata, picat
4 racions
Elaboració
Crema:
Barreja el quark amb el sucre, la menta i la xocolata.
Agrega la crema batuda i distribueix en els gots per postres.
Tapa i reserva a la nevera durant 2a 3 hores o tota la nit.
Guarnició:
Abans de servir adorna, amb les fulles de menta, el sucre picat i la xocolata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.