Espirals amb salsa de bròquil i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de bolets
- 400 grams d’espirals
- 10 tiges de marduix
- 8 talls de cansalada
- 100 ml de vi blanc sec
- 250 grams de crema batuda
- 6 cullerades de llet
- 150 g de formatge crema
- 1 culleradeta d'oli
- Sal, pebre
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Talla el bròquil en ramells.
Neteja els xampinyons i talla per la meitat.
Cuini la pasta, al dente, en aigua amb sal, cuina també el bròquil uns 5 minuts.
Escorre la pasta i el bròquil en un colador
Renta el marduix, arrenca les fulles de les tiges i pica finament. Escalfa l'oli en una paella, i fregeix la cansalada, fins que quedi ben cruixent i col·loca en tovalloles de paper.
Cuina els bolets en el greix de fregir la cansalada, afegeix el vi blanc, la crema i la llet, porta a ebullició i cuina la salsa a foc lent durant uns 5 minuts, barreja el formatge i el marduix i s'assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Barreja bé els fideus i el bròquil en la salsa, i escampa la cansalada, trencada a trossets per sobre la pasta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
909 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.