Espirals amb salsa de bròquil i cansalada

Ingredients

  • 200 grams de bolets
  • 400 grams d’espirals
  • 10 tiges de marduix
  • 8 talls de cansalada
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 250 grams de crema batuda
  • 6 cullerades de llet
  • 150 g de formatge crema
  • 1 culleradeta d'oli
  • Sal, pebre
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en ramells.
Neteja els xampinyons i talla per la meitat.
Cuini la pasta, al dente, en aigua amb sal, cuina també el bròquil uns 5 minuts.
Escorre la pasta i el bròquil en un colador
Renta el marduix, arrenca les fulles de les tiges i pica finament. Escalfa l'oli en una paella, i fregeix la cansalada, fins que quedi ben cruixent i col·loca en tovalloles de paper.
Cuina els bolets en el greix de fregir la cansalada, afegeix el vi blanc, la crema i la llet, porta a ebullició i cuina la salsa a foc lent durant uns 5 minuts, barreja el formatge i el marduix i s'assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Barreja bé els fideus i el bròquil en la salsa, i escampa la cansalada, trencada a trossets per sobre la pasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: