Amanida d'ou, pernil i raves
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous mitjans
- 125 grams de pernil
- 1 manat de raves
- 50 grams de créixens
- 180 grams de iogurt
- 2 cullerades de maionesa
- 1 culleradeta de mostassa
- 2 pessics de pebre vermell picant
- Sal
- Suc de llimona
4 racions
Elaboració
Bull els ous, deixa refredar i talla a quarts.
Talla el pernil a tires, els raves a rodanxes, i pica finament els créixens.
Posa en un bol els ous, el pernil llescat i els raves.
Barreja bé, els créixens amb el iogurt, la maionesa, la mostassa, el pebre, la sal i el suc de llimona i aboca aquesta salsa sobre els ingredients de l'amanida.
Barreja l'amanida quan la serveixis a la taula.
Aquest plat es pot acompanyar amb patates al forn o patates fregides al romani.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.