Risotto amb espinacs

Ingredients

  • 400 grams d'espinacs
  • Sal
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 100 grams de cansalada a talls
  • 1 escalunya
  • 300 grams d'arròs risotto
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 750 ml de brou de pollastre
  • 50 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
  • 2 cullerades de mantega amb pebre acabat de moldre
  • Parmesà per decorar

4 racions

Elaboració

Renta, neteja i blanqueja, els espinacs en aigua amb sal, escorre i pica finament.
Renta l'alfàbrega, escorre, arrenca les fulles i pica finament.
Talla la cansalada a tires.
Pela l'escalunya i pica finament.
Salta la cansalada i l'escalunya en oli calent durant 1 a 2 minuts.
Afegeix l'arròs, ofega i aboca el vi blanc. Deixa reduir, i a poc a poc aboca el brou en petites quantitats, remena de tant en tant, fins que l'arròs estigui cuit al dente, i el risotto cremós. (uns 18 minuts)
Finalment, agrega en el risotto, el formatge parmesà, la mantega, l'espinac i alfàbrega, regira bé i assaona amb sal i pebre.
Serveix de seguida als plats, empolvorat amb formatge parmesà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: