Risotto amb espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espinacs
- Sal
- 1 manat d'alfàbrega
- 100 grams de cansalada a talls
- 1 escalunya
- 300 grams d'arròs risotto
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 200 ml de vi blanc sec
- 750 ml de brou de pollastre
- 50 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
- 2 cullerades de mantega amb pebre acabat de moldre
- Parmesà per decorar
4 racions
Elaboració
Renta, neteja i blanqueja, els espinacs en aigua amb sal, escorre i pica finament.
Renta l'alfàbrega, escorre, arrenca les fulles i pica finament.
Talla la cansalada a tires.
Pela l'escalunya i pica finament.
Salta la cansalada i l'escalunya en oli calent durant 1 a 2 minuts.
Afegeix l'arròs, ofega i aboca el vi blanc. Deixa reduir, i a poc a poc aboca el brou en petites quantitats, remena de tant en tant, fins que l'arròs estigui cuit al dente, i el risotto cremós. (uns 18 minuts)
Finalment, agrega en el risotto, el formatge parmesà, la mantega, l'espinac i alfàbrega, regira bé i assaona amb sal i pebre.
Serveix de seguida als plats, empolvorat amb formatge parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1231 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.