Tallarines amb espàrrecs i pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams d'espàrrecs
- 300 grams de tallarines
- 75 grams de pernil serrà
- 125 ml de brou vegetal
- 250 ml de crema
- 50 g de formatge parmesà
- Sal i pebre blanc
- Sucre
3 racions
Elaboració
Neteja els espàrrecs, renta, talla en trossos petits i bull en aigua amb sal durant uns 5 minuts, amb una mica de sucre.
Deixa escorre i reserva l'aigua de cocció.
Cuina les tallarines en l'aigua de coure els espàrrecs d'acord amb les instruccions del paquet i reserva.
Talla el greix del pernil i posa'l en una paella.
Talla el pernil a trossos i fregeix en el greix.
Agrega els espàrrecs i salteja el conjunt.
Desglaça amb el brou.
Afegeix la crema i deixa reduir lleugerament.
Ratlla el parmesà i barreja a la paella.
Assaona al gust, amb sal i pebre.
Barreja les tallarines escorregudes amb la salsa i servei immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.