Cafè fred amb amaretto i crema
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 gots al 3 dl
- 4 cullerades de sucre
- 6 dl de cafè exprés, calent
- 4 cullerades de licor Amaretto
- 4 dl de llet
- 4 cullerades de gel triturat
- 2 dl de crema
- 4 galetes Amaretti petites
4 racions
Elaboració
Dissol el sucre en el cafè exprés.
Agrega més de la meitat del licor.
Posa la barreja de cafè en una gerra junt amb la llet i el gel, i bat bé amb una batedora de mà.
Aboca en els gots.
Bat la crema a punt de neu i afegeix al damunt.
Aixafa les galetes Amaretti i escampa sobre la crema.
Ruixa per sobre amb el Amaretto restant.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.