Arròs fregit amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cebes tendres
- 150 grams de fongs per exemple, xampinyons, xiitake, etc.
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 600 grams d'arròs cuit
- 2 ous
- 1 culleradeta de curri suau
- Sal i pebre
- Salsa de soja al gust
4 racions
Elaboració
Renta i prepara les cebes tendres.
Tallar les cebes en cèrcols fins.
Neteja els bolets i talla en trossos petits.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix l'arròs durant uns 5 minuts.
Agrega les cebes tendres i els fongs i cuina durant uns 2 minuts.
Bat els ous en un recipient.
Aboca sobre l'arròs i barreja bé.
Salteja, aproximadament durant uns 2 minuts.
Assaona amb el curri, la sal, el pebre i la salsa de soja.
Acompanya amb una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.