Crema d'alvocat amb xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ magrana
- 4 cullerades de cacau en pols (per beguda)
- 1,5 dl de crema
- 1 alvocat madur
- Una culleradeta de suc de llimona
- 200 grams de crema fresca
4 racions
Elaboració
Separa les llavors de magrana amb una cullera.
Barreja el cacau amb crema de llet.
Bat la crema de llet a punt de neu.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli, separa la carn de la closca i ruixa amb suc de llimona.
Agrega la crema fresca i bat tot amb una batedora de mà.
Afegeix la nata muntada i barreja bé.
Aboca la crema en gots i escampa pel damunt, pols de cacau i llavors de magrana.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.