Crema d'alvocat amb xocolata

Ingredients

  • ½ magrana
  • 4 cullerades de cacau en pols (per beguda)
  • 1,5 dl de crema
  • 1 alvocat madur
  • Una culleradeta de suc de llimona
  • 200 grams de crema fresca

4 racions

Elaboració

Separa les llavors de magrana amb una cullera.
Barreja el cacau amb crema de llet.
Bat la crema de llet a punt de neu.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli, separa la carn de la closca i ruixa amb suc de llimona.
Agrega la crema fresca i bat tot amb una batedora de mà.
Afegeix la nata muntada i barreja bé.
Aboca la crema en gots i escampa pel damunt, pols de cacau i llavors de magrana.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: