Gotets de pastís de formatge amb cireres
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a la base:
- Unes 5 cullerades soperes de mantega a temperatura ambient (70 grams aproximadament)
- 125 grams de galetes maria
Per a la crema:
- 150 grams de formatge St. Moret (o formatge de tipus Philadelphia)
- Una mica menys d'1/3 de tassa de sucre
- La ratlladura de la pell de ½ llimona
- 200 ml de crema, nata de llet sencera per muntar, amb un mínim de 30% de matèria grassa.
Per a la cobertura:
- 250 grams de cireres
- 3 cullerades soperes rases de sucre
4 racions
Elaboració
Posa la crema i el recipient en el qual, anem a muntar la nata al congelador.
Prepara la base, picant les galetes i barrejant-les bé amb la mantega, a temperatura ambient i tallada a daus.
Omple el fons dels gots, pressionant bé, i els passem al frigorífic.
Bat el formatge amb el sucre i la ratlladura de llimona i reservem.
Munta la nata en el recipient que prèviament hem deixat al congelador i la barregem delicadament amb la barreja de formatge i sucre.
Omple els gots amb aquesta barreja, cuidant de deixar la superfície plana.
Els deixem almenys 4 hores a la nevera, i idealment tota la nit.
Prepara una confitura amb les cireres, a les que li trauràs els ossos, i el sucre i la reserves.
Quan vagis a servir els gotets, reparteix la confitura de cireres per sobre, i decora amb dues cireres crues.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.