Gotets de pastís de formatge amb cireres

Ingredients

Per a la base:

  • Unes 5 cullerades soperes de mantega a temperatura ambient (70 grams aproximadament)
  • 125 grams de galetes maria

Per a la crema:

  • 150 grams de formatge St. Moret (o formatge de tipus Philadelphia)
  • Una mica menys d'1/3 de tassa de sucre
  • La ratlladura de la pell de ½ llimona
  • 200 ml de crema, nata de llet sencera per muntar, amb un mínim de 30% de matèria grassa.

Per a la cobertura:

  • 250 grams de cireres
  • 3 cullerades soperes rases de sucre

4 racions

Elaboració

Posa la crema i el recipient en el qual, anem a muntar la nata al congelador.
Prepara la base, picant les galetes i barrejant-les bé amb la mantega, a temperatura ambient i tallada a daus.
Omple el fons dels gots, pressionant bé, i els passem al frigorífic.
Bat el formatge amb el sucre i la ratlladura de llimona i reservem.
Munta la nata en el recipient que prèviament hem deixat al congelador i la barregem delicadament amb la barreja de formatge i sucre.
Omple els gots amb aquesta barreja, cuidant de deixar la superfície plana.
Els deixem almenys 4 hores a la nevera, i idealment tota la nit.
Prepara una confitura amb les cireres, a les que li trauràs els ossos, i el sucre i la reserves.
Quan vagis a servir els gotets, reparteix la confitura de cireres per sobre, i decora amb dues cireres crues.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: