Ordi perlat amb espinacs i formatge mozzarella
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'ordi perlat
- 1 ceba
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 dl vi blanc
- 3 dl i ½ de brou fort, vegetal
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 150 grams d'amanida d'espinacs
- 2 mozzarelles de búfala a 120 grams.
4 racions
Elaboració
Posa l'ordi en aigua freda a remullar durant la nit.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.
Notes
Aquesta és una recepta italiana que com podeu imaginar, és similar al tradicional risotto, la principal diferència és que en lloc d'arròs, per a la seva elaboració s'utilitza ordi perlat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.