Ordi perlat amb espinacs i formatge mozzarella

Ingredients

  • 250 grams d'ordi perlat
  • 1 ceba
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dl vi blanc
  • 3 dl i ½ de brou fort, vegetal
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 150 grams d'amanida d'espinacs
  • 2 mozzarelles de búfala a 120 grams.

4 racions

Elaboració

Posa l'ordi en aigua freda a remullar durant la nit.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.

Notes

Aquesta és una recepta italiana que com podeu imaginar, és similar al tradicional risotto, la principal diferència és que en lloc d'arròs, per a la seva elaboració s'utilitza ordi perlat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1969 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: