Galetes de patata i formatge gratinades
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 full de paper de forn
- 3 patates cuites amb closca (aproximadament 500 grams, pelades) i tallades a rodanxes gruixudes d'1 a 2 cm
- Sal
- Pebre vermell.
Farciment:
- 100 grams de formatge Gruyère
- 4 cullerades de pa ratllat
- 2 cullerades d'herbes barrejades, per exemple: julivert i cibulet, finament picat
- 1 pebrot vermell, sense llavors, tallat en trossos petits
- 2 ous
- 3 cullerades de nata líquida
- Sal
- Pebre acabat de moldre.
3 racions
Elaboració
Pela les patates i talla rodanxes gruixudes, sala i escampa pebre vermell per sobre.
Col·loca les rodanxes de patata a la safata coberta amb paper de forn.
Farciment:
Barreja tots els ingredients, i assaona al gust amb sal i pebre.
Unta el farciment, sobre cada rodanxa de patata.
Col·loca la safata al mix del forn, preescalfat a 220 graus i gratina de 8 a 10 minuts.
Serveix amb verdures o una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1551 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.