Pasta amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de pasta (la que més t'agradi)
- Aigua amb sal, bullent
- 250 grams de tirabecs
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 300 grams de tomàquets de raïm
- 1 manat de julivert
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 50 grams de formatge Sbrinz ratllat
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Reserva 1 dl i mixt d'aigua de la cocció.
Talla els tirabecs al llarg en tires fines.
Escalfa oli en una paella, afegeix els tirabecs i els tomàquets, i sofregeix el conjunt, durant uns 3 minuts
Pica a trossos grossos, el julivert.
Afegeix l'aigua de cocció reservada, la pasta i el julivert, i assaona al gust.
Fes encenalls de formatge, amb un pela patates, i reparteix pel damunt de la barreja de pasta.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.