Fonoll gratinat amb mató

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 fonolls
  • 1 culleradeta de sal, en aigua bullent
  • 50 grams d'olives negres sense pinyol
  • 1/4 de remet de julivert
  • 200 grams de mató
  • 150 grams de pernil de York
  • 1 mica de sal
  • 1 mica de pebre
  • 50 grams de formatge Gruyère ratllat

4 racions

Elaboració

Talla els bulbs de fonoll a quarts i al llarg.
Cuina el fonoll en una mica d'aigua salada, tapa i cuina a foc mitjà durant uns 25 min.
Retira i reparteix en una font ben greixada, d'una capacitat aproximada de 2 litres.
Talla les olives en anells.
Pica el julivert ben fi i barreja en un bol, el mato, el pernil, la sal i el pebre, i escampa pel damunt dels trossos de fonoll.
Escampa el formatge Gruyère ratllat per tota la superfície i gratina a la meitat superior del forn, durant 10 minuts a 240 graus.
Serveix de seguida, abans que es refredi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: