Fonoll gratinat amb mató
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 fonolls
- 1 culleradeta de sal, en aigua bullent
- 50 grams d'olives negres sense pinyol
- 1/4 de remet de julivert
- 200 grams de mató
- 150 grams de pernil de York
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
- 50 grams de formatge Gruyère ratllat
4 racions
Elaboració
Talla els bulbs de fonoll a quarts i al llarg.
Cuina el fonoll en una mica d'aigua salada, tapa i cuina a foc mitjà durant uns 25 min.
Retira i reparteix en una font ben greixada, d'una capacitat aproximada de 2 litres.
Talla les olives en anells.
Pica el julivert ben fi i barreja en un bol, el mato, el pernil, la sal i el pebre, i escampa pel damunt dels trossos de fonoll.
Escampa el formatge Gruyère ratllat per tota la superfície i gratina a la meitat superior del forn, durant 10 minuts a 240 graus.
Serveix de seguida, abans que es refredi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1694 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.