Pastís de verdures amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

  • 2 dl de crema per cuinar
  • 1 dl de brou vegetal
  • 300 grams de patates ceroses
  • 300 grams de cols de Brussel·les
  • 1 bitxo vermell
  • 300 grams de pèsols congelats
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.

Coberta:

  • 250 grams de formatge per raclet a llesques
  • 1 massa de pasta de full rodona (32 cm Ø)
  • 1 ou.

4 racions

Elaboració

Farcit:

Bull la crema i el brou en una cassola.
Agrega les patates, les cols de Brussel·les i el bitxo vermell i cuina, aproximadament 5 minuts.
Cuini a foc lent els pèsols, assaona i col·loca en el motlle preparat.
Escampa el formatge per sobre les verdures.
Pinzella amb ou batut la vora exterior de la forma.

Coberta:

Punxa la rodona de massa amb una forquilla, i posa sobre la forma, prem bé tota la vora sobre la forma.
Pinzella la superfície de la massa amb l'ou batut restant.
Enforma i cou durant 25 min al mig del forn preescalfat a 200 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: