Tàrtar de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Tàrtar:
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia gran
- Oli per fregir
- 1 ceba picada
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 12 olives verdes sense os,
- 4 cullerades de tàperes
- 1 culleradeta de mostassa de gra gruixut
- 1 culleradeta d'extracte de pera
- 4 culleradetes de salsa de tomàquet
- Sal, pebre negre.
Guarnició:
- Ceba tendra
- Olives verdes sense os,
- Tàpera
- Bitxo
- Oli
- Herbes silvestres
4 racions
Elaboració
Tàrtar:
Neteja i talla a daus d'aproximadament 0,5 cm, els pebrots i l'albergínia.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix les verdures picades, fins que estiguin daurades.
Agrega la ceba picada i continua fregint.
Afegeix també la pasta de tomàquet i cuina.
Retira les verdures en un bol i deixa refredar.
Pica les olives en trossos grans i juntament amb les tàperes, la mostassa, l'extracta de pera i la salsa de tomàquet, afegeix a les verdures refredades.
Assaona amb sal i pebre al gust.
Guarnició:
Talla les cebes tendres i les olives en anelles.
Pica les tàperes i el bitxo i barrejar amb l'oli.
Disposa el tàrtar de verdures, amb l'ajuda d'un cercla apropiat al plat.
Posa al voltant del tàrtar la salsa d'oli i adorna el plat amb herbes silvestres.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1437 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.