Tàrtar de verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Tàrtar:

  • 1 pebrot groc
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia gran
  • Oli per fregir
  • 1 ceba picada
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 12 olives verdes sense os,
  • 4 cullerades de tàperes
  • 1 culleradeta de mostassa de gra gruixut
  • 1 culleradeta d'extracte de pera
  • 4 culleradetes de salsa de tomàquet
  • Sal, pebre negre.

Guarnició:

  • Ceba tendra
  • Olives verdes sense os,
  • Tàpera
  • Bitxo
  • Oli
  • Herbes silvestres

4 racions

Elaboració

Tàrtar:

Neteja i talla a daus d'aproximadament 0,5 cm, els pebrots i l'albergínia.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix les verdures picades, fins que estiguin daurades.
Agrega la ceba picada i continua fregint.
Afegeix també la pasta de tomàquet i cuina.
Retira les verdures en un bol i deixa refredar.
Pica les olives en trossos grans i juntament amb les tàperes, la mostassa, l'extracta de pera i la salsa de tomàquet, afegeix a les verdures refredades.
Assaona amb sal i pebre al gust.

Guarnició:

Talla les cebes tendres i les olives en anelles.
Pica les tàperes i el bitxo i barrejar amb l'oli.
Disposa el tàrtar de verdures, amb l'ajuda d'un cercla apropiat al plat.
Posa al voltant del tàrtar la salsa d'oli i adorna el plat amb herbes silvestres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: