Risotto amb espàrrecs i pernil serrà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espàrrecs blancs
- 1 l de brou vegetal
- 1 escalunya
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 350 grams d'arròs risotto
- 200 ml de vi blanc sec
- 80 grams de pernil serrà a rodanxes
- 50 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
- 2 cullerades de mantega
- Pebre
- Cerfull per adornar
4 racions
Elaboració
Pela els espàrrecs i reserva les pells I les puntes.
Cou els espàrrecs junt amb les pells I les puntes, en el brou de verdures, durant uns 15 minuts, o fins que estiguin al dente.
Escórrer bé els espàrrecs i talla en trossos de 2 cm de llarg, i reserva.
Passa el brou per un colador i reserva.
Pela l'escalunya i picar finament.
Fregeix en l'oli calent, i quan comenci a rossejar, afegeix l'arròs.
Ofega uns instants i aboca el vi blanc, deixa reduir, agrega uns cullerots de brou, i cuina fins que lagí absorbit, remenant de tant en tant, segueix afegint cullerots de brou, fins que el risotto estigui cremós i al dente.
Esmicola el pernil serrà, i agrega al risotto, junt amb els espàrrecs, el formatge parmesà i la mantega.
Assaona amb sal i pebre i serveix adornat amb cerfull.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.