Risotto amb espàrrecs i pernil serrà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams d'espàrrecs blancs
  • 1 l de brou vegetal
  • 1 escalunya
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 350 grams d'arròs risotto
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 80 grams de pernil serrà a rodanxes
  • 50 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
  • 2 cullerades de mantega
  • Pebre
  • Cerfull per adornar

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs i reserva les pells I les puntes.
Cou els espàrrecs junt amb les pells I les puntes, en el brou de verdures, durant uns 15 minuts, o fins que estiguin al dente.
Escórrer bé els espàrrecs i talla en trossos de 2 cm de llarg, i reserva.
Passa el brou per un colador i reserva.
Pela l'escalunya i picar finament.
Fregeix en l'oli calent, i quan comenci a rossejar, afegeix l'arròs.
Ofega uns instants i aboca el vi blanc, deixa reduir, agrega uns cullerots de brou, i cuina fins que lagí absorbit, remenant de tant en tant, segueix afegint cullerots de brou, fins que el risotto estigui cremós i al dente.
Esmicola el pernil serrà, i agrega al risotto, junt amb els espàrrecs, el formatge parmesà i la mantega.
Assaona amb sal i pebre i serveix adornat amb cerfull.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: