Crostini amb gambetes i ous de peix
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de gambetes petites, pelades o en salmorra
- ½ manat d'anet
- 4 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- Sal i pebre
- 150 grams de raves
- 4 llesques de pa de sègol amb massa fermentada a 50 grams
- 20 g de mantega
- 2 cullerades d'ous de peix, rogen, caviar negre, ous de truita o lumpus
4 racions
Elaboració
Renta les gambetes, esbandeix i escorre.
Eixuga amb una tovallola de paper de cuina.
Del manat d'anet retira a part una mica per adornar i pica la resta.
Barrejar amb l'oli, el vinagre i les gambetes.
Assaona amb sal i pebre.
Talla els raves en tires fines.
Unta les llesques de pa amb mantega.
Cobreixi amb raves i gambetes.
Serveix amb l'anet reservat i els ous de peix pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.