Crema de iogurt i mascarpone
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de iogurt
- 150 grams de mascarpone
- 2 cullerades de mel líquida
- 250 grams de maduixes
- 50 grams d'amaretti
Elaboració
Barreja bé amb el batedor el mascarpone, el iogurt i la mel.
Reserva 4 maduixes per decorar.
Talla la resta de maduixes a trossos i barreja amb la crema.
Distribueix la crema preparada en 4 bols o gots.
Refreda 2 a 3 hores a la nevera.
Aixafa els amaretti i distribueix sobre la crema, en el moment de servir.
Talla les maduixes reservades, a làmines i posa pel damunt de la crema.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.