Llenties amb salsitxes a l'estil mediterrani
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 pastanagues
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 2 culleretes de fulles de farigola fresca
- 2 fulles de llorer
- 1 tub de canyella
- 2 puntes de ganivet de pebre de Cayenne
- 1 llauna de tomàquet (pelat)
- 2 tiges d'api
- 500 ml de brou de carn
- 300 grams de salsitxes
- Sal i pebre
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- Una mica de farigola
- 250 grams de llenties Beluga
4 racions
Elaboració
Pela la ceba, l'all, i les pastanagues, talla tot en cubs petits. Escalfa l'oli en una cassola, ofega a foc lent, la ceba, l'all i les pastanagues amb la farigola, les fulles de llorer i la canyella durant 5 minuts.
Afegeix el pebre de cayenne.
Talla els tomàquets una mica petits, i agrega junt amb el suc,
a la cassola, segueix la cocció a foc lent durant 20 minuts.
Renta i escorre les llenties.
Rentar l'api, un cop net talla a daus petits, i barreja junt amb les llenties i amb el marc del tomàquet.
Aboca el brou, i bull a foc lent i tapat durant 20 minuts.
Agrega les salsitxes i cuina per altres 15 a 20 minuts, o fins que les llenties estiguin tendres.
Treu les salsitxes i talla a rodanxes, i barreja amb les llenties de nou.
Condimenta amb sal, pebre i vinagre i serveix adornat amb farigola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.