Llenties amb salsitxes a l'estil mediterrani

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 pastanagues
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 2 culleretes de fulles de farigola fresca
  • 2 fulles de llorer
  • 1 tub de canyella
  • 2 puntes de ganivet de pebre de Cayenne
  • 1 llauna de tomàquet (pelat)
  • 2 tiges d'api
  • 500 ml de brou de carn
  • 300 grams de salsitxes
  • Sal i pebre
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • Una mica de farigola
  • 250 grams de llenties Beluga

4 racions

Elaboració

Pela la ceba, l'all, i les pastanagues, talla tot en cubs petits. Escalfa l'oli en una cassola, ofega a foc lent, la ceba, l'all i les pastanagues amb la farigola, les fulles de llorer i la canyella durant 5 minuts.
Afegeix el pebre de cayenne.
Talla els tomàquets una mica petits, i agrega junt amb el suc,
a la cassola, segueix la cocció a foc lent durant 20 minuts.
Renta i escorre les llenties.
Rentar l'api, un cop net talla a daus petits, i barreja junt amb les llenties i amb el marc del tomàquet.
Aboca el brou, i bull a foc lent i tapat durant 20 minuts.
Agrega les salsitxes i cuina per altres 15 a 20 minuts, o fins que les llenties estiguin tendres.
Treu les salsitxes i talla a rodanxes, i barreja amb les llenties de nou.
Condimenta amb sal, pebre i vinagre i serveix adornat amb farigola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: