Patates al forn cruixents
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates pelades i rentades
- 3 cullerades de mantega sense sal, fosa
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 4 cebes, tallades longitudinalment en llesques gruixudes
- Sal grossa
- 1/2 o 1 culleradeta de pebre vermell mòlt (opcional)
- 8 branquetes de farigola fresca
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 190 graus i talla les patates el més finament possible, amb ajuda d'una mandolina.
Fon la mantega i després afegeix-li les 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
Pinta amb la mantega i l'oli, la base de la font apta per al forn on aniran les patates.
Col·loca col·locant-les com la foto.
Quan les tinguis, s'empolvora sal grossa per sobre de totes les patates.
Després afegeix el pebre vermell mòlt.
Talla les cebes i col·loca a la font, aprofitant buits entre les patates.
Amb l'oli i la mantega sobrant pinta tota la superfície de la Font.
Enforna durant 75 minuts i després afegeix la farigola.
Després deixa durant 35 minuts més o fins que estiguin daurades i cruixents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.