Torrades amb xampinyons
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- Una mica de mantega clarificada
- 150 grams de pernil cuit a cuadrets
- 500 grams de xampinyons, tallats a llesques d'aproximadament 5 mm
- 1 cullerada i ½ de suc de llimona
- 2 dl de nata líquida per cuina
- 1 dl de brou vegetal
- ¾ de culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 8 llesques de pa de nous
- ½ manat de julivert de fulla plana, tallada a trossos.
4 racions
Elaboració
Salsa:
Escalfa la mantega en una paella.
Salteja els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, i reserva. Fregeix els bolets a la mateixa paella, agrega el suc de llimona, la crema de llet i el brou, i deixa bulli, a foc lent durant uns 10 minuts sense tapar o fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els cuadrets de pernil cuit que teníem reservats, a la salsa.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar i torra aproximadament durant uns 6 minuts, al mig del forn, preescalfat a 200 graus.
Col·loca les llesques de pa en un plat, i reparteix la salsa de xampinyons per sobre, i adorna amb julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.