Rotllos de carn mòlta

Ingredients

  • 400 grams de carn picada (vedella)
  • 2 escalunyes
  • ¼ de ram, de menta.
  • ¼ de ram, de julivert
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 16 rostes de cansalada (aproximadament 150 g)
  • 1 cullerada de mantega per cuina
  • 3 dl de brou de carn
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 1 dl de crema
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Posa la carn picada en un bol.
Pica finament la ceba, i les herbes, agrega a la carn junt amb l'ou i condimenta al gust.
Pasta fins que els ingredients quedin ben barrejats i formin una massa compacta que no s'enganxi a les mans.
Reparteix la massa en 8 porcions, forma amb cadascuna un rotllo llarg d'aproximadament 10 cm.
Embolica els rotllos de carn amb 2 rostes de cansalada.
Escalfa la mantega en una paella.
Col·loca els rotllos a la paella amb la part que tanca, de cap per avall i fregeix per tots els costats durant uns 5 minuts.
Retira i reserva.
Amb paper de cuina absorbeix la grassa de la paella, i desglaça el fons caramel·litzat amb el brou, agrega el puré de tomàquet i de nou els rotllos reservats, porta a ebullició, abaixa el foc, tapa i cuina al voltant de 30 minuts.
Afegeix la crema i assaona al gust.
Serveix com acompanyament patates rostides o tallarines


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: