Rotllos de carn mòlta
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de carn picada (vedella)
- 2 escalunyes
- ¼ de ram, de menta.
- ¼ de ram, de julivert
- 1 ou
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 16 rostes de cansalada (aproximadament 150 g)
- 1 cullerada de mantega per cuina
- 3 dl de brou de carn
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 dl de crema
- Sal i pebre, segons sigui necessari
4 racions
Elaboració
Posa la carn picada en un bol.
Pica finament la ceba, i les herbes, agrega a la carn junt amb l'ou i condimenta al gust.
Pasta fins que els ingredients quedin ben barrejats i formin una massa compacta que no s'enganxi a les mans.
Reparteix la massa en 8 porcions, forma amb cadascuna un rotllo llarg d'aproximadament 10 cm.
Embolica els rotllos de carn amb 2 rostes de cansalada.
Escalfa la mantega en una paella.
Col·loca els rotllos a la paella amb la part que tanca, de cap per avall i fregeix per tots els costats durant uns 5 minuts.
Retira i reserva.
Amb paper de cuina absorbeix la grassa de la paella, i desglaça el fons caramel·litzat amb el brou, agrega el puré de tomàquet i de nou els rotllos reservats, porta a ebullició, abaixa el foc, tapa i cuina al voltant de 30 minuts.
Afegeix la crema i assaona al gust.
Serveix com acompanyament patates rostides o tallarines
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.