Estofat a l'estil hongarès
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de cansalada tallada a quadrats
- 1 ceba gran picada
- 1 gra d'all aixafat
- 2 cullerades de pebre vermell dolc
- 1 cullerada d'oli
- 700 grams de carn per estofat, en cubs d'uns 3 cm
- 1 pebrot vermell, en tires
- ½ culleradeta de comí picat
- 1 culleradeta de sal
- 750 grams de col fermentada crua (Choucrute)
- 1 dl de brou de carn
- 360 grams de nata
4 racions
Elaboració
Sofregeix en una cassola, durant uns 2 minuts, la cansalada, la ceba, l'all i el pebre vermell.
Agrega el pebrot a tires i la carn, assaona amb el comí picat, tapa i deixa coure a foc lent durant 20 minuts.
Agrega la choucrute , barreja amb la carn, i afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent uns 40 minuts, remena de tant en tant.
5 Minuts abans d'acabar la cocció, afegeix la meitat de la crema fresca.
Remena la resta de crema, fins que estigui suau i acompanya en servir el plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.