Puré de patates, pastanaga i coco, amb gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Puré:
- 1 cullerada de mantega clarificada
- 2 grans d'all, picat en trossos grans
- 500 grams de patates farinoses, tallades a trossos
- 500 grams de pastanagues, tallades a trossos
- 3 dl de brou de verdures
- 1 dl de llet de coco
- Sal i pebre, segons sigui necessari.
Gambes:
- Oli d'oliva per fregir
- 320 grams de gambes fresques, pelades
- ¼ de culleradeta de sal
- 1 cullerada de mantega
- ½ manat de julivert, finament picat.
4 racions
Elaboració
Puré:
Calenta la mantega en una paella.
Salta l'all, les patates i les pastanagues durant uns 3 minuts. Aboca el brou, cobreix, abaixa el foc i cuina aproximadament uns 15 minuts, a foc lent.
Aboca la llet de coco, i acaba la cocció a foc mitjà durant uns 6 minuts.
Amb un passa-vit o un premsa patates, fes un puré ben fi i reserva
Gambes:
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les gambes durant uns 3 minuts, assaona al gust, afegeix la mantega i el julivert picat ben fi i barreja bé.
Presenta el puré de patata en una safata de servir, amb les gambes i la salsa per sobre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.