Puré de patates, pastanaga i coco, amb gambes

Ingredients

Puré:

  • 1 cullerada de mantega clarificada
  • 2 grans d'all, picat en trossos grans
  • 500 grams de patates farinoses, tallades a trossos
  • 500 grams de pastanagues, tallades a trossos
  • 3 dl de brou de verdures
  • 1 dl de llet de coco
  • Sal i pebre, segons sigui necessari.

Gambes:

  • Oli d'oliva per fregir
  • 320 grams de gambes fresques, pelades
  • ¼ de culleradeta de sal
  • 1 cullerada de mantega
  • ½ manat de julivert, finament picat.

4 racions

Elaboració

Puré:

Calenta la mantega en una paella.
Salta l'all, les patates i les pastanagues durant uns 3 minuts. Aboca el brou, cobreix, abaixa el foc i cuina aproximadament uns 15 minuts, a foc lent.
Aboca la llet de coco, i acaba la cocció a foc mitjà durant uns 6 minuts.
Amb un passa-vit o un premsa patates, fes un puré ben fi i reserva

Gambes:

Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les gambes durant uns 3 minuts, assaona al gust, afegeix la mantega i el julivert picat ben fi i barreja bé.
Presenta el puré de patata en una safata de servir, amb les gambes i la salsa per sobre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: