Salsa de curri
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dona aproximadament 3 dl i mixt de salsa
- 1 plàtan (aproximadament 200 grams)
- 1 culleradeta de vinagre de fruites
- 250 grams de formatge baix en greix (Quark)
- Una mica de oeleksambal
- 2 culleradetes de mel líquida
- 1 culleradeta de gingebre acabat de ratllar,
- 2 culleradetes de curri
- Sal, segons sigui necessari
- 1 cullerada de llavors de carabassa, torrades
4 racions
Elaboració
Ruixa el plàtan amb el vinagre, i tritura ben fi.
Afegeix la resta dels ingredients, barreja i assaona al gust.
Escampa les llavors de carabassa per sobre de la salsa.
Notes
Aquesta salsa és molt apropiada per acompanyar, carn de vedella, aus, marisc, verdures, patates, formatge de soja, etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.