Pastís de porros amb solla

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

  • 1 ceba picada
  • 1 cullerada de mantega
  • 600 grams de porro, tallat en anells
  • 1 taronja o llimona orgànica, la ratlladura i el suc
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 2 cullerades de crema fresca

Pasta i peix:

  • 2 rodones de pasta de full Buitoni
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • ½ quilo de filets de solla
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 1 ou batut.

4 racions

Elaboració

Farcit:

Sofregeix la ceba en la mantega.
Agrega els porros i cuina breument.
Afegeix el suc i la ralladura de llimona.
Assaona al gust.
Tapa i cuina a foc lent durant 5 minuts, refreda una mica i barreja amb la crema fresca

Pasta i peix:

Posa la massa en una forma per forn, de un diàmetre de 30 cm ᴓ , folrada amb paper de forn.
Punxa be, la base de pasta, escampa-hi pa ratllat, esten el farcit de porro preparat, i allisa la superfície.
Assaona els filets solla i col·loca sobre el preparat de porros
Col·loca la segona rodona de massa per sobre
Doplega la pasta que sobresurt dels costats a sobre la segona rodona de pasta, prem be i pinzella tota la superfície del pastis, amb lou batut.
Preescalfa el forn a 220 graus i enforna el pastis a la meitat inferior del forn, cuina durant uns 25 minuts o fins que agafi un bonic color daurat.
Un cop cuit, retira del forn i col·loca sobre una reixeta, per refredar una mica, serveix calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: