Pastís de porros amb solla
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Farcit:
- 1 ceba picada
- 1 cullerada de mantega
- 600 grams de porro, tallat en anells
- 1 taronja o llimona orgànica, la ratlladura i el suc
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 2 cullerades de crema fresca
Pasta i peix:
- 2 rodones de pasta de full Buitoni
- 2 cullerades de pa ratllat
- ½ quilo de filets de solla
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 1 ou batut.
4 racions
Elaboració
Farcit:
Sofregeix la ceba en la mantega.
Agrega els porros i cuina breument.
Afegeix el suc i la ralladura de llimona.
Assaona al gust.
Tapa i cuina a foc lent durant 5 minuts, refreda una mica i barreja amb la crema fresca
Pasta i peix:
Posa la massa en una forma per forn, de un diàmetre de 30 cm ᴓ , folrada amb paper de forn.
Punxa be, la base de pasta, escampa-hi pa ratllat, esten el farcit de porro preparat, i allisa la superfície.
Assaona els filets solla i col·loca sobre el preparat de porros
Col·loca la segona rodona de massa per sobre
Doplega la pasta que sobresurt dels costats a sobre la segona rodona de pasta, prem be i pinzella tota la superfície del pastis, amb lou batut.
Preescalfa el forn a 220 graus i enforna el pastis a la meitat inferior del forn, cuina durant uns 25 minuts o fins que agafi un bonic color daurat.
Un cop cuit, retira del forn i col·loca sobre una reixeta, per refredar una mica, serveix calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1643 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.