Guisat de cigrons amb pebrot vermell i carn picada
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna de cigrons (265 grams escorreguts)
- 3 pebrots vermells
- 1 ceba vermella
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 300 grams de carn picada
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 culleradeta de farigola seca
- Sal
- 1 cullerada de crema fresca.
2 racions
Elaboració
Escorre els cigrons en un colador, i esbandeix amb aigua freda.
Renta els pebrots, talla per la meitat i treu les llavors.
Primer talla les meitats a tires i després en glaçons.
Pela la ceba, talla per la meitat i talla en tires fines.
Escalfa l'oli en una cassola, i cuina la carn a foc fort, fins que se separi en engrunes.
Agrega les tires de ceba i salteja a foc suau, aproximadament durant 2 minuts.
Afegeix els pebrots tallats en glaçons i cuina també a foc mitjà uns 2 minuts.
Barreja bé la pasta de tomàquet en 200 ml d'aigua.
Agrega els cigrons i assaona tot amb el pebre vermell, la farigola i la sal.
Tapa la cassola i cuina a foc lent durant uns 10 minuts
Passats els 10 minuts afegeix la crema fresca i corregeix el punt de sal si és necessari.
Serveixen immediatament en dos bols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.