Malfatti amb espinacs

Ingredients

  • 500 g d'espinacs
  • 1 ceba gran
  • 1 gra d'all
  • 100 grams de mantega
  • 400 grams de formatge parmesà ratllat
  • 250 grams de mató
  • 4 rovells d'ou
  • Almenys 100 grams de farina (més si cal)
  • Sal, pebre, i nou moscada acabada de moldre

4 racions

Elaboració

Escull els espinacs, rent als, i treu les tiges gruixudes.
Posa els espinacs, encara mullats, en una olla, i a foc baix cuina fins que els espinacs s'enfonsin.
Posa'ls en un tamís i prem bé, per eliminar el líquid.
Pela la ceba i l'all, talla en petits cubs i fregeix en una paella amb 1 cullerada de mantega.
Retira els espinacs freds en un bol.
Afegeix els rovells, la ceba, l'all, el formatge parmesà, i el mato.
Barreja el preparat anterior amb la farina, i pasta fins a obtenir una massa espessa.
Si la massa és maça tova, pots afegir una mica més de farina.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
En una olla gran porta bullir aigua amb sal.
Amb dues culleres, amb la massa d'espinacs, fes unes mandonguilles ovalades i bull durant uns 5 minuts a foc lent.
Retira amb una escumadora.
Escalfa la resta de la mantega en una paella i salta en ella, les mandonguilles.
Un cop llestes escampa-hi formatge parmesà i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1847 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: