Malfatti amb espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d'espinacs
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 100 grams de mantega
- 400 grams de formatge parmesà ratllat
- 250 grams de mató
- 4 rovells d'ou
- Almenys 100 grams de farina (més si cal)
- Sal, pebre, i nou moscada acabada de moldre
4 racions
Elaboració
Escull els espinacs, rent als, i treu les tiges gruixudes.
Posa els espinacs, encara mullats, en una olla, i a foc baix cuina fins que els espinacs s'enfonsin.
Posa'ls en un tamís i prem bé, per eliminar el líquid.
Pela la ceba i l'all, talla en petits cubs i fregeix en una paella amb 1 cullerada de mantega.
Retira els espinacs freds en un bol.
Afegeix els rovells, la ceba, l'all, el formatge parmesà, i el mato.
Barreja el preparat anterior amb la farina, i pasta fins a obtenir una massa espessa.
Si la massa és maça tova, pots afegir una mica més de farina.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
En una olla gran porta bullir aigua amb sal.
Amb dues culleres, amb la massa d'espinacs, fes unes mandonguilles ovalades i bull durant uns 5 minuts a foc lent.
Retira amb una escumadora.
Escalfa la resta de la mantega en una paella i salta en ella, les mandonguilles.
Un cop llestes escampa-hi formatge parmesà i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.