Pasta amb bledes i mato
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta llacets
- Sal
- 1 ceba
- 750 grams de bledes
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 4 cullerades de panses de Corint
- 4 cullerades de pinyons
- 2 culleradetes de mel
- ½ culleradeta de canyella molta
- Nou moscada ratllada
- Pebre
- 100 grams de mató
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta, en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela la ceba i pica finament.
Renta les bledes i separa la part verda de les tiges.
Retira, si és necessari, els fils de les tiges i talla a trossos petits i talla les fulles verdes en trossos grans.
Escalfa l'oli en una paella àmplia.
Salta les cebes fins que estiguin transparents.
Afegeix les tiges i fregeix durant uns minuts.
Ara agrega les fulles i fregeix breument.
Afegeix les panses, tapa la paella i cuina uns 8 minuts.
Rosteix els pinyons en una paella sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat.
Assaona el preparat de bledes amb la mel, la canyella, la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix la pasta ben escorreguda i barreja bé junt amb els pinyons.
Serveix en els plats i escampa per sobre trossos de mató.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.