Curry de patates al estil Nepali - Alu ko tarkari
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates cuites i pelades,
- Ceba a Juliana,
- All picat,
- Gingebre picat,
- 1/2 culleradeta de comí en gra,
- ¼ culleradeta de cúrcuma,
- 2 tomàquets a quarts,
- 1 cullerada (o menys) de pols de curri,
- Sal,
- Coriandre picat.
Elaboració
Salta en oli els grans de comí durant 20 segons.
Afegeix la ceba, l'all i el gingebre. Daurar.
Incorporar els tomàquets i la cúrcuma.
Fer una salsa.
Posar les patates i la pols de curri.
Sofregir, que les patates es napen bé amb la salsa.
Salar.
Abans de servir posa el coriandre picat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.