Fritata de cigrons

Ingredients

Per la fritata:

  • 1 llauna de cigrons (aproximadament 400 grams), esbandits i escorreguts
  • 4 ous frescos
  • Sal
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 gra d'all, a rodanxes
  • 300 grams de bledes, tallades a tires fines
  • Sal i pebre, el necessari.

Per l'amanida:

  • 1 cullerada de vinagre de vi blanc
  • Oli
  • 250 grams de tomàquets xerri tallats en meitats
  • ¼ de culleradeta de comí molt
  • 100 grams de pa, a rodanxes.

2 racions

Elaboració

Per la fritata:

Tritura la meitat dels cigrons fins a obtenir un puré ben fi, barreja amb els ous, condimenta al gust i reserva.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Salta les bledes amb l'all, aproximadament durant 5 minuts, agrega els cigrons restants, barreja bé i assaona si fa falta.
Aboca la barreja d'ou reservada sobre les bledes, i deixa coure a foc lent durant uns 15 minuts o fins que hagi quallat.

Per l'amanida:

Barreja en un recipient, l'oli i el vinagre i condimenta al gust, afegeix els tomàquets i barreja bé.
Retira i talla la fritata en trossos, escampa el comí en pols pel damunt i serveix amb l'amanida de tomàquet i el pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: