Fritata de cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la fritata:
- 1 llauna de cigrons (aproximadament 400 grams), esbandits i escorreguts
- 4 ous frescos
- Sal
- 1 cullerada d'oli
- 1 gra d'all, a rodanxes
- 300 grams de bledes, tallades a tires fines
- Sal i pebre, el necessari.
Per l'amanida:
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- Oli
- 250 grams de tomàquets xerri tallats en meitats
- ¼ de culleradeta de comí molt
- 100 grams de pa, a rodanxes.
2 racions
Elaboració
Per la fritata:
Tritura la meitat dels cigrons fins a obtenir un puré ben fi, barreja amb els ous, condimenta al gust i reserva.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Salta les bledes amb l'all, aproximadament durant 5 minuts, agrega els cigrons restants, barreja bé i assaona si fa falta.
Aboca la barreja d'ou reservada sobre les bledes, i deixa coure a foc lent durant uns 15 minuts o fins que hagi quallat.
Per l'amanida:
Barreja en un recipient, l'oli i el vinagre i condimenta al gust, afegeix els tomàquets i barreja bé.
Retira i talla la fritata en trossos, escampa el comí en pols pel damunt i serveix amb l'amanida de tomàquet i el pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.