Cassola de pasta i carn picada al curry
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de carn picada
- 2 porros
- 2 cullerades de curri
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 500 grams de plomes o una altra pasta curta
- 250 grams de crema o crema agra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Escalfa l'aigua per la pasta i cou la pasta fins que estigui al dente, escorre i reserva.
Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una cassola, fregeix la carn fins que estigui engrunadissa.
Agrega i fregeix suaument, els cèrcols de porro, fins que comencin a estovar.
Espolsa amb el curri i fregeix breument, aboca la crema i assaonar amb sal i pebre.
Agrega la pasta, barreja bé i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.