Pesto sicilià

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • Un pessic de pebre
  • Un pessic de sucre
  • Vinagre balsàmic blanc
  • 50 grams de tomàquets xerri
  • 1 grapat de fulles d'alfàbrega
  • 30 grams de tomàquets secs en oli
  • 20 grams de formatge parmesà
  • 30 grams de pinyons
  • 80 grams de mató
  • 75 ml d'oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pela l'all i talla a rodanxes fines.
Renta els tomàquets.
Renta l'alfàbrega, asseca sobre paper absorbent de cuina i arrenca les fulles.
Escorre els tomàquets de l'oli.
Esmicola el formatge parmesà.
Torra els pinyons en una paella seca fins que prenguin un color marro clar.
Retira de seguida.
Barreja els ingredients preparats amb el mató i l'oli i tritura fins a obtenir una pasta ben fina.
Assaona el pesto amb la sal, el pebre el sucre i el vinagre.
Per servir amb pasta acabada de fer, per exemple, tallarines o espaguetis.
Si el pesto és molt espès, pots afegir una mica d'aigua de cocció de la pasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: