Patates al forn farcides d'ou remenat i salmó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 9 patates (mitjanes, allargades)
  • 6 ous
  • 200 grams de crema batuda
  • Una mica de sal
  • Una mica pebre
  • 150 grams de formatge Gruyère, ratllat
  • 3 cullerades de pebre verd
  • 1 remet d'anet
  • Una mica de mantega
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 300 grams de salmó fumat.

4 racions

Elaboració

Renta les patates i cuina amb aigua lleugerament salada durant uns 30 minuts.
Escorre les patates, i deixa refreda completament.
Poc abans de servir, preescalfa el forn a 160 graus.
Barreja els ous, la nata, la sal, el pebre i el formatge.
Escorre el pebre verd, pica grosserament la meitat, i agrega a la barreja d'ou.
Escalfa una paella revestida de tefló i fregeix, tot removent la barreja, fins a obtenir uns ous remenats ben cremosos.
Pela les patates.
Talla les patates horitzontalment i buida les acuradament, de manera que es puguin omplir amb ou remenat.
Trosseja finament l'anet i espolsa per sobre de la barreja d'ous remenats.
Reparteix la barreja d'ous remenats a les patates buidades.
Col·loca les patates farcides, en una safata de forn plana i cou al forn preescalfat, durant uns 10 minuts.
En una paella, fon una mica de mantega, agrega el pa ratllat i torra fins que prengui un color marró i distribueix sobre l'ou remenat.
Talla el salmó en trossos, i col·loca junt amb el pebre verd sobrant, pel damunt de les patates farcides amb ou remenat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: