Patates al forn farcides d'ou remenat i salmó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 9 patates (mitjanes, allargades)
- 6 ous
- 200 grams de crema batuda
- Una mica de sal
- Una mica pebre
- 150 grams de formatge Gruyère, ratllat
- 3 cullerades de pebre verd
- 1 remet d'anet
- Una mica de mantega
- 3 cullerades de pa ratllat
- 300 grams de salmó fumat.
4 racions
Elaboració
Renta les patates i cuina amb aigua lleugerament salada durant uns 30 minuts.
Escorre les patates, i deixa refreda completament.
Poc abans de servir, preescalfa el forn a 160 graus.
Barreja els ous, la nata, la sal, el pebre i el formatge.
Escorre el pebre verd, pica grosserament la meitat, i agrega a la barreja d'ou.
Escalfa una paella revestida de tefló i fregeix, tot removent la barreja, fins a obtenir uns ous remenats ben cremosos.
Pela les patates.
Talla les patates horitzontalment i buida les acuradament, de manera que es puguin omplir amb ou remenat.
Trosseja finament l'anet i espolsa per sobre de la barreja d'ous remenats.
Reparteix la barreja d'ous remenats a les patates buidades.
Col·loca les patates farcides, en una safata de forn plana i cou al forn preescalfat, durant uns 10 minuts.
En una paella, fon una mica de mantega, agrega el pa ratllat i torra fins que prengui un color marró i distribueix sobre l'ou remenat.
Talla el salmó en trossos, i col·loca junt amb el pebre verd sobrant, pel damunt de les patates farcides amb ou remenat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.