Graten de patates amb restos d'un rostit
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates seroses
- 400 grams de restos d'un rostit (fred)
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 1 cullerada de mantega
- 300 ml de llet
- 200 ml de crema
- Pebre
- Sal
- 1 pessic de nou moscada
- 1 pessic de pebre vermell
- 1 remet de julivert
4 racions
Elaboració
Pela, renta i talla les patates a rodanxes.
Talla la carn de rostit a daus, de forma que càpiguen a la boca.
Pela la ceba i els alls i talla en daus fins.
Escalfa la mantega en una paella, afegeix la barreja d'all i ceba i sofregeix a foc suau.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Barreja les rodanxes de patata amb els cubs de rostit i el sofregit d'all i ceba i col·loca en una safata de forn ben greixada.
Porta a ebullició, una sola vegada, la llet amb la crema, assaona amb sal, pebre, nou moscada i pebre vermell, i ruixa la salsa pel damunt de les patates.
Enforna i cuina, cobert, aproximadament uns 40 minuts i sense tapa uns 20 minuts més.
Esbandeix el julivert, espolsa l'aigua i que quedi ben sec.
Pica el julivert ben fi, treu el graten del forn i espolsa pel damunt el julivert.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.