Graten de patates amb restos d'un rostit

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de patates seroses
  • 400 grams de restos d'un rostit (fred)
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 1 cullerada de mantega
  • 300 ml de llet
  • 200 ml de crema
  • Pebre
  • Sal
  • 1 pessic de nou moscada
  • 1 pessic de pebre vermell
  • 1 remet de julivert

4 racions

Elaboració

Pela, renta i talla les patates a rodanxes.
Talla la carn de rostit a daus, de forma que càpiguen a la boca.
Pela la ceba i els alls i talla en daus fins.
Escalfa la mantega en una paella, afegeix la barreja d'all i ceba i sofregeix a foc suau.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Barreja les rodanxes de patata amb els cubs de rostit i el sofregit d'all i ceba i col·loca en una safata de forn ben greixada.
Porta a ebullició, una sola vegada, la llet amb la crema, assaona amb sal, pebre, nou moscada i pebre vermell, i ruixa la salsa pel damunt de les patates.
Enforna i cuina, cobert, aproximadament uns 40 minuts i sense tapa uns 20 minuts més.
Esbandeix el julivert, espolsa l'aigua i que quedi ben sec.
Pica el julivert ben fi, treu el graten del forn i espolsa pel damunt el julivert.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: