Macarrons a la "Toscana"

Ingredients

  • 150 grams d'espinacs en fulles
  • Sal
  • 200 grams de bolets marrons
  • 1 ceba
  • 400 grams de filets de pit de pollastre
  • 4 cullerades d'oli
  • 400 grams de macarrons
  • 2 cullerades de farina
  • 150 ml de brou de carn
  • 75 ml de vi blanc
  • 150 grams de crema fresca
  • Pebre
  • 80 grams de formatge Gorgonzola
  • 100 grams de pecorino (ratllat)

4 racions

Elaboració

Renta els espinacs.
Blanqueja breument en aigua salada.
Retira i esbandeix en aigua freda
Neteja els fongs, frega amb un drap humit i talla en rodanxes.
Pela la ceba i pica ben fina.
Esbandeix la carn, asseca bé amb paper absorbent de cuina, i talla a daus.
Escalfa l'oli i enrosseix la carn per tots cantons.
Retira i reserva.
Cuina els macarrons, amb molta aigua salada, fins que estiguin al dente.
Enrosseix la ceba en una paella.
Afegeix els bolets i salta durant un curt temps.
Escampa pel damunt, la farina i continua cuinant.
Desglaça amb el brou, afegeix el vi i deixa reduir uns instants, agrega la crema fresca i assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a daus i junt amb els espinacs i els daus de pollastre reservats, barreja bé en la salsa.
Escorre la pasta i barreja amb el preparat anterior.
Serveix immediatament en els plats i adorna amb el formatge pecorino i una mica de cibulet per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1397 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: