Macarrons a la "Toscana"
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams d'espinacs en fulles
- Sal
- 200 grams de bolets marrons
- 1 ceba
- 400 grams de filets de pit de pollastre
- 4 cullerades d'oli
- 400 grams de macarrons
- 2 cullerades de farina
- 150 ml de brou de carn
- 75 ml de vi blanc
- 150 grams de crema fresca
- Pebre
- 80 grams de formatge Gorgonzola
- 100 grams de pecorino (ratllat)
4 racions
Elaboració
Renta els espinacs.
Blanqueja breument en aigua salada.
Retira i esbandeix en aigua freda
Neteja els fongs, frega amb un drap humit i talla en rodanxes.
Pela la ceba i pica ben fina.
Esbandeix la carn, asseca bé amb paper absorbent de cuina, i talla a daus.
Escalfa l'oli i enrosseix la carn per tots cantons.
Retira i reserva.
Cuina els macarrons, amb molta aigua salada, fins que estiguin al dente.
Enrosseix la ceba en una paella.
Afegeix els bolets i salta durant un curt temps.
Escampa pel damunt, la farina i continua cuinant.
Desglaça amb el brou, afegeix el vi i deixa reduir uns instants, agrega la crema fresca i assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a daus i junt amb els espinacs i els daus de pollastre reservats, barreja bé en la salsa.
Escorre la pasta i barreja amb el preparat anterior.
Serveix immediatament en els plats i adorna amb el formatge pecorino i una mica de cibulet per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.