Pasta a l'estil Sicilià

Ingredients

  • 500 g de pasta (Penne)
  • Sal
  • 1 pebrot vermell i 1 de groc (aproximadament 120 g)
  • 1 dent d'all
  • Alfàbrega
  • Tàperes
  • 1 llauna de tonyina

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua salada fins que estigui al dente.
Passa per un colador i reserva.
Mentrestant, talla els pebrots a quarts, elimina les llavors i talla en tires fines.
Pela l'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, fregeix els pebrots i l'all a foc mitjà durant 3-4 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix una mica de brou, cobreix i cuina 4 a 5 minuts a foc moderat.
Escórrer la tonyina, aixafa amb una forquilla i barreja amb el sofregit de pebrot junt amb les taperes i l'alfàbrega.
Escalfa tot girant amb cura.
Assaona amb sal i pebre, i barreja amb la pasta.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: