Llesca de pa i ou fregit amb herbes

Ingredients

  • 4 llesques de pa
  • Una mica de mantega
  • 4 ous
  • Sal
  • Pebre, recent molt
  • 4 cullerades de julivert
  • Cibulet picat finament

4 racions

Elaboració

Unta amb mantega cada costat de les llesques de pa.
Fregeix en una paella, una cara de les llesques.
Utilitza un cercle rodó de cuina o got de vidre per tallar una rodona de 5 a 6 cm de diàmetre.
Col·loca la llesca de pa i el disc rodó amb el segon costat cap avall a la paella.
Posa l'ou en el forat, i fregeix durant 5 a 6 minuts amb la calor molt suau.
Col·loca, amb cura, el pa torrat amb l'ou fregit i ajudat duna escumadora, en un plat preescalfat, assaona al gust, escampa el cibulet per sobre i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: