Llesca de pa i ou fregit amb herbes
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques de pa
- Una mica de mantega
- 4 ous
- Sal
- Pebre, recent molt
- 4 cullerades de julivert
- Cibulet picat finament
4 racions
Elaboració
Unta amb mantega cada costat de les llesques de pa.
Fregeix en una paella, una cara de les llesques.
Utilitza un cercle rodó de cuina o got de vidre per tallar una rodona de 5 a 6 cm de diàmetre.
Col·loca la llesca de pa i el disc rodó amb el segon costat cap avall a la paella.
Posa l'ou en el forat, i fregeix durant 5 a 6 minuts amb la calor molt suau.
Col·loca, amb cura, el pa torrat amb l'ou fregit i ajudat duna escumadora, en un plat preescalfat, assaona al gust, escampa el cibulet per sobre i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.