Postres semifredes de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de xocolata al gust de cafè
- 2 ous frescos
- 100 grams de sucre
- 2 dl de Crema de llet
4 racions
Elaboració
Talla amb el pelador de patates, uns encenalls de xocolata, ben fins.
Reservant uns quants per a l'adorn.
Trenca la xocolata restant en trossos petits i fon acuradament en un bol sobre un bany d'aigua tèbia.
Separa els rovells d'ous.
Bat els rovells dels ous, amb el sucre, fins que agafin un color blanquinós i estiguin espumosos.
Bat les clares d'ou i la crema de llet, per separat, fins que siguin rígids.
Barreja la xocolata en la massa dels rovells d'ou i sucre.
Agrega la nata i les clares muntades a la massa anterior.
Posa la barreja en gots, tapa i congela a la nevera durant unes 4 hores.
Al moment de servir adorna amb xips de xocolata.
Si no tens xocolata amb gust de cafè, pots fer servir xocolate negre amb una mica de Nescafè granulat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2220 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.