Xucrut i patates al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all
- 3 cebes grans (300 g)
- 2 cullerades d'oli
- 500 grams de xucrut
- 1 cullerada de comí sencer
- 50 grams d'ametlles picades
- 3 cullerades de gingebre, mòlt
- ½ culleradeta de sal
- 200 ml de crema
- ¼ cullerada de coriandre mòlt
- ½ culleradeta de pebre rosa sencer
- 600 grams de patates
- 250 grams de Gouda recent, ratllat
4 racions
Elaboració
Talla a daus petits, ½ ceba i el gra d'all
Salta en una paella amb 1 cullerada d'oli.
Afegeix la xucrut i el comi i cuina a foc lent durant uns 5 minuts
Talla les cebes restants en rodanxes fines, fregeix, i un cop cuites afegeix-li les ametlles cuites.
Fregeix les ametlles en una paella, amb 1 cullerada d'oli. Condimenta amb 1 cullerada de gingebre i una mica de sal.
Cuina la crema i 150 ml d'aigua, amb les espècies, sal, coriandre, pebre rosa i 2 cullerades de gingebre, separa i reserva.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Col·loca a capes, en una safata de forn, la xucrut, les patates i la ceba (3 capes).
Ruixa les capes amb la crema especiada.
A la penúltima capa, empolvora un terç del formatge ratllat, utilitzant la resta del formatge com a capa superior.
Enforma i cuina a 200 graus durant 1 hora, després deixa reposar durant 20 minuts i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2098 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.