Xucrut i patates al forn

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 3 cebes grans (300 g)
  • 2 cullerades d'oli
  • 500 grams de xucrut
  • 1 cullerada de comí sencer
  • 50 grams d'ametlles picades
  • 3 cullerades de gingebre, mòlt
  • ½ culleradeta de sal
  • 200 ml de crema
  • ¼ cullerada de coriandre mòlt
  • ½ culleradeta de pebre rosa sencer
  • 600 grams de patates
  • 250 grams de Gouda recent, ratllat

4 racions

Elaboració

Talla a daus petits, ½ ceba i el gra d'all
Salta en una paella amb 1 cullerada d'oli.
Afegeix la xucrut i el comi i cuina a foc lent durant uns 5 minuts
Talla les cebes restants en rodanxes fines, fregeix, i un cop cuites afegeix-li les ametlles cuites.
Fregeix les ametlles en una paella, amb 1 cullerada d'oli. Condimenta amb 1 cullerada de gingebre i una mica de sal.
Cuina la crema i 150 ml d'aigua, amb les espècies, sal, coriandre, pebre rosa i 2 cullerades de gingebre, separa i reserva.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Col·loca a capes, en una safata de forn, la xucrut, les patates i la ceba (3 capes).
Ruixa les capes amb la crema especiada.
A la penúltima capa, empolvora un terç del formatge ratllat, utilitzant la resta del formatge com a capa superior.
Enforma i cuina a 200 graus durant 1 hora, després deixa reposar durant 20 minuts i serveix.


Recepta de cuina de Xucrut i patates al forn
Recepta font: Brecht Rezepte
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: