Risotto de taronja i porro
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 porros
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de mantega
- 120 grams d'arròs per risotto
- 1 culleradeta de cúrcuma
- ½ litre de brou vegetal
- 3 taronges
- 80 grams de cumquat
- 1 cullerada de sucre
- 1 cullerada d'oli
- 40 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla el porro a cèrcols.
Talla la ceba i l'all a daus petits.
Escalfa la mantega en una cassola.
Salta l'arròs, la ceba i l'all fins que estigui tot tou.
Agrega i barreja els porros i la cúrcuma.
Afegeix a poc a poc, i tot remenant, el brou i el suc de 2 taronges.
Tarda de 20 a 25 minuts, fins que l'arròs està cuit.
Talla els Cumquats a rodanxes.
Escalfa oli en una paella i fregeix lleugerament les rodanxes de cumquat, escampa-hi sucre i deixar caramel·litzar, agrega suc de taronja i cuina destapat de 3 a 5 minuts.
Agrega el formatge parmesà al risotto i barreja bé, assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats i escampa pel damunt unes rodanxes de cumquat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.