Gelat amb pesto dolc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 25 grams d'ametlles mòltes
  • 1 manat d'alfàbrega (20 g)
  • 20 grams de sucre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge
  • ½ llimona orgànica, una mica de pell ratllada i ½ cullerada de suc
  • 2 boles de gelat de crema agra
  • 20 grams de merenga esmicolades, més aviat gruixudes

2 racions

Elaboració

Aixafa finament en un morter, les ametlles, l'alfàbrega, el sucre, l'oli, la ratlladura de llimona i el suc i reserva.

Serveix:

Col·loca una bola de gelat a cada got i escampa per sobre la merenga, el pesto reservat, i decora amb alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: