Gelat amb pesto dolc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 25 grams d'ametlles mòltes
- 1 manat d'alfàbrega (20 g)
- 20 grams de sucre
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge
- ½ llimona orgànica, una mica de pell ratllada i ½ cullerada de suc
- 2 boles de gelat de crema agra
- 20 grams de merenga esmicolades, més aviat gruixudes
2 racions
Elaboració
Aixafa finament en un morter, les ametlles, l'alfàbrega, el sucre, l'oli, la ratlladura de llimona i el suc i reserva.
Serveix:
Col·loca una bola de gelat a cada got i escampa per sobre la merenga, el pesto reservat, i decora amb alfàbrega.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1374 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.