Crema de caramel rapida
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Caramel:
- 180 grams de caramels picats
- ½ dl de llet
Crema:
- 300 grams de mascarpone
- 180 grams de iogurt natural
- 2 cullerades de sucre
- 20 grams de caramel, picat
4 racions
Elaboració
Caramel:
Dissol els caramels en la llet a foc mitja, sense deixar de remenar, retira del foc i deixa refredar.
Crema:
Barreja el formatge, mascarpone, el iogurt i el sucre.
Agrega el xarop de caramel, barreja bé, distribueix en tasses, tapa i refreda a la nevera durant aproximadament 1 hora.
Empolvora el caramel sobre la crema al moment de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.