Nabius amb crema de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 200 grams de nabius o gerds
- 5 cullerades de pasta d'ametlles blanques
- 2 cullerades de xarop d'auró
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 pessic de sal
- 50 grams de gerds
- 2 cullerades de melmelada de gerds.
Crema batuda de coco:
- 1 llauna de llet de coco (400 ml), posada al refrigerador durant la nit.
Adorn:
- 4 culleradetes de granola, de la teva elecció
- 50 g de nabius
4 racions
Elaboració
Crema:
Tritura tots els ingredients a la liquadora, distribueix en 4 gots i col·loca a la nevera durant un mínim de 30 minuts.
Fes un puré amb els gerds i la melmelada, i estén per sobre la crema.
Crema batuda de coco:
Agafa la part "dura" de la llet de coco adherida a la llauna i bat amb el fuet fins a obtenir una textura com la nata.
Distribueix la crema de coco en els 4 gots, torna a tapar i col·loca al refrigerador durant 30 minuts.
Adorn:
Al moment de servir reparteix la granola i les baies sobre la crema de coco, i serveix immediatament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.