Nabius amb crema de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

  • 200 grams de nabius o gerds
  • 5 cullerades de pasta d'ametlles blanques
  • 2 cullerades de xarop d'auró
  • 1 culleradeta de pasta de vainilla
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 pessic de sal
  • 50 grams de gerds
  • 2 cullerades de melmelada de gerds.

Crema batuda de coco:

  • 1 llauna de llet de coco (400 ml), posada al refrigerador durant la nit.

Adorn:

  • 4 culleradetes de granola, de la teva elecció
  • 50 g de nabius

4 racions

Elaboració

Crema:

Tritura tots els ingredients a la liquadora, distribueix en 4 gots i col·loca a la nevera durant un mínim de 30 minuts.
Fes un puré amb els gerds i la melmelada, i estén per sobre la crema.

Crema batuda de coco:

Agafa la part "dura" de la llet de coco adherida a la llauna i bat amb el fuet fins a obtenir una textura com la nata.
Distribueix la crema de coco en els 4 gots, torna a tapar i col·loca al refrigerador durant 30 minuts.

Adorn:

Al moment de servir reparteix la granola i les baies sobre la crema de coco, i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: