Amanida de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Swazilàndia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de patatas
  • 1/2 ceba vermella, picada finament
  • 3 cocombres en vinagre, picats finament
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic o d'herbes
  • 1 dl de brou de verdures
  • 1 cullerada de maionesa
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de crema
  • Porradell picat
  • Sal i pebre recent molgut

4 racions

Elaboració

Les patates cuites i tallades a rodanxes, es barregen amb el vinagre i el brou de verdures (incloent la ceba, els cocombres, la sal i el pebre) durant almenys mitja hora. Mentrestant, es pot prepara la barreja de maionesa, crema i l’oli d’oliva, que s'afegeix a les patates després del tems de marinat.
Decora amb cebollí abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: