Crema de sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llima
  • 35 grams de midó de blat de moro (Maizena)
  • 5 dl de most de poma
  • 20 grams de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 1 dl de crema
  • ¼ de poma per a l'adorn

4 racions

Elaboració

Ratlla la pell de llima.
Esprémer el suc de la llima.
Barreja el midó en un cassó amb una mica de most de poma.
Afegeix la resta de most de poma, la ratlladura de llima, el suc de la llima, el sucre i el sucre de vainilla.
Porta a bullir, remenant constantment.
Aboca la crema en els gots individuals.
Col·loca una pel·lícula transparent directament sobre la crema, i deixa que la crema es refredi a la nevera.
Al moment de servir, bat la crema amb el fuet fins que sigui ben compacta, afegeix a la crema de sidra i barreja bé.
Talla la poma en rodanxes.
Serveix els gots de crema de sidra amb una rodanxa de poma com adorn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: