Crema de sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llima
  • 35 grams de midó de blat de moro (Maizena)
  • 5 dl de most de poma
  • 20 grams de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 1 dl de crema
  • ¼ de poma per a l'adorn

4 racions

Elaboració

Ratlla la pell de llima.
Esprémer el suc de la llima.
Barreja el midó en un cassó amb una mica de most de poma.
Afegeix la resta de most de poma, la ratlladura de llima, el suc de la llima, el sucre i el sucre de vainilla.
Porta a bullir, remenant constantment.
Aboca la crema en els gots individuals.
Col·loca una pel·lícula transparent directament sobre la crema, i deixa que la crema es refredi a la nevera.
Al moment de servir, bat la crema amb el fuet fins que sigui ben compacta, afegeix a la crema de sidra i barreja bé.
Talla la poma en rodanxes.
Serveix els gots de crema de sidra amb una rodanxa de poma com adorn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: