Cuixes de conill amb xucrut al vi

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de xucrut, cru
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de risotto
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 dl de vi blanc
  • Algunes baies de ginebre
  • 4 cuixes de conill
  • Mix de condiments per a la carn
  • 4 fulles de llorer
  • 12 trams de cansalada de pagès

4 racions

Elaboració

Esbandeix la xucrut i escorre bé.
Pica finament la ceba.
Enrosseix la ceba en oli, agrega l'arròs per risotto i quan transparenti afegeix la xucrut.
Desglaça amb la meitat del vi.
Afegeix les baies de ginebre, tapa i cuina durant uns 20 minuts.
Posa la xucrut en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 170 graus.
Assaona les cuixes de conill, cobreixi cadascuna amb una fulla de llorer i embolica amb 3 talls de cansalada.
Lliga amb fil de cuina.
Distribueix les cuixes al damunt de la xucrut, i cuina al mig del forn durant uns 35 a 40 minuts.
De tant en tant mulla, pel damunt, amb la resta del vi.
Serveix amb patates bullides..


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: